Vernieuwde website

IJlst maart 2014: We kunnen aan u bekend maken dat de nieuwe website is gelanceerd. In samenwerking met een webdesign bedrijf uit IJlst zijn we nog druk met de verdere invulling van de nieuwe site. Kijkt u alvast even rond.

Lees meer →

Succes voor De Boer’s Bakkerij

Drachten november 2012: Woensdag 14 november jl. zijn tijdens de Bakkersvakwedstrijden in Drachten 3 bakkers van De Boer’s Bakkerij in de prijzen gevallen. Werknemer Jelmer de Boer uit Sneek kreeg voor zijn volkorenbeschuit de eerste prijs. Werknemer Erwin Hiemstra uit Woudsend ging met een tweede prijs voor het suikerbrood naar huis en voor de tweede opeenvolgende keer nam eigenaar Roelof de Boer de eerste prijs voor roggebrood voor zijn rekening. Roelof en Jelmer mogen zich beide kampioen van Noord Nederland ...

Lees meer →

Koffie/thee of fris met slagroomgebak

IJlst juli 2012: Sinds kort kunt u bij bakkerij de Boer ook terecht voor een kopje koffie/thee of fris met slagroomgebak, appeltaart, gevulde koek en belegde broodjes. In de winkel is ruimte gecreëerd voor een lange tafel met luxe krukken, waar u op uw gemak kunt genieten van vers gebak en broodjes. Opnieuw presenteert bakkerij de Boer een welkome aanvulling voor zowel IJlsters als toeristen. Let ook eens op de prachtige foto van de bakkerij omstreeks 100 jaar geleden!

Lees meer →

De Boer`s Bakkerij in de prijzen

Drachten november 2011: De bakkers van De Boer`s Bakkerij in de prijzen op de Noord-Nederlandse Kampioenschappen in Drachten.

Woensdag 9 november jl. hebben de bakkers van De Boer`s Bakkerij meegedaan aan vakwedstrijden om de Noord-Nederlandse Kampioenschappen in Drachten en met succes! In totaal hebben de bakkers meegedaan met 8 producten. Het roggebrood werd bekroond met een “eerste prijs met lof der jury”, wat inhoud dat het op alle gekeurde punten met een 9 werd beoordeeld. Hiermee is de bakkerij dan ook ...

Lees meer →